Pagini

duminică, iulie 12

Vointa. Implicare. Iubire. Fericire.


Adevarat, ai nevoie doar de vointa si implicare pentru a fi fericit intr-o relatie. Bineinteles, trebuie ca si celalalt partener sa dispuna de aceleasi atribute, deoarece, nu, o relatie este compusa din doi parteneri, si nu unul.
Cand ne dorim sa fim cu cineva, ne implicam in acea relatie, gandindu-ne ca vom fi fericiti cu acea persoana, si nu ca, vom fi fericiti o perioada, iar apoi ne vom desparti, pentru ca din start vom porni cu stangul.

O relatie pentru a deveni cat mai stransa, trebuie sa se bazeze categoric pe comunicare; sa comunicam cu partenerul, deoarece nu avem puteri supranaturale spre a ghici gandurile celuilalt si cel mai important sa comunicam intr-un mod pozitiv. Chiar daca vrem sa ne exprimam ingrijorarea dintr-un anume punct de vedere, sa incercam sa ii dam o alura pozitiva, in felul acesta sa nu il deranjam pe partener. Cere ce anume ai nevoie, de tine depinde sa primesti ceea ce iti doresti. Daca te abtii in a te exprima, vei fi dezamagit.

Si important mai este si faptul sa acceptam ca suntem diferiti, ca fiecare are calitatile si defectele lui, insa daca reusim sa vedem si sa punem in prim plan calitatile partenerului, atunci putem declara ca avem un partener perfect. Doar de noi depinde daca vrem sa avem un partener perfect langa noi sau nu. Aceasta tema, legata de partenerul perfect a fost dezbatuta intr-un mod foarte interesant, si totodata argumentat, pe acest site:
http://fabw.net/partenerul-perfect/. Merita sa intrati!

Doi parteneri sunt perfecti reciproc daca isi doresc asta amandoi unul de la celalalt. Este atat de simplu sa fie perfect unul pentru celalalt. Ramai indragostit doar de partile bune, fa-l sa se simta cel mai important, invata sa spui “multumesc” mai des, apreciaza-l pentru tot ceea ce face, cere-ti scuze daca gresesti, si important, iarta, nu are sens sa ramai suparat pentru ceva care deja s-a intamplat si nu se mai poate reveni pentru a fi reparat.

Succesul in viata porneste de la succesul in relatie! E de ajuns doar sa iti doresti asta, sa te implici, sa iubesti si astfel vei fi fericit!

2 comentarii:

  1. Cred ca daca esti comunicativ, iubaret, te implici, exista doua mari variante: ori partenerul realizeaza ca nu esti de el..ori se molipseste. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesante idei :)
    Ca o mica adaugire la ce ai scris:
    pe langa acea comunicare importanta, este imperativ sa avem parte si de COMPATIBILITATE!
    Unii oameni chiar nu sunt compatibili, pentru ca sunt mult prea diferiti si din aceasta cauza vor avea parte de o relatie tensionata, care de cele mai multe ori se va prabusi sub propria greutate.
    Dragoste, compatiblitate si comunicare, asa de inceput :)
    Pare interesant acel link despre partenerul perfect! Multumesc pentru publicarea lui! ;)

    RăspundețiȘtergere