Pagini

vineri, iulie 3

E vineri deja!!!! Something for having FUN!




Mult asteptatul Ice Age - Dawn of the Dinosaurs (Epoca de Gheata - Aparitia dinozaurilor) a ajuns pe marile ecrane si in Romania. Il poti urmari la HMultiplex, Movieplex, Cityplex, LightCinema, Starplex, iar daca inca nu ai ajuns sa il vezi, priveste aici trailerul: http://www.dailymotion.com/video/x8ughd_ice-age-3-dawn-of-the-dinosaurs-ful_news .
O comedie excelenta pe care ti-o recomand din toata inima este The Hangover (Marea Mahmureala), o comedie criminala, in care te vei amuza la maxim. Nu ai vazut-o inca? Nu mai pierde timpul atunci! Intre timp da o scurta privire aici:
http://www.dailymotion.com/video/x93elr_the-hangover-trailer_shortfilms .
Iar daca esti pasionat de Oceana, Gabriella Cilmii, Orbital, Silent Disco, The Moood, Santana ori Nexus, B`estfest te mai asteapta cu bratele deschise pana duminica, 5 iulie , la Romexpo. Abonamentele de trei zile valabile pentru 2, 3 si 4 iulie se pot achizitiona la pretul de 270 ron. Biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK vor fi disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 de lei si 150 de lei.
Indiferent de activitatea pe care o alegi pentru weekendul acesta, eu iti doresc sa te simti excelent!
Si inca ceva, in josul paginii ai harta Norc; te invit sa faci o plimbare virtuala prin Bucuresti si nu numai. Pentru un plus de accesibilitate, da click pe butonasul rosu din dreapta sus!
A big kiss for all of you!

Un comentariu:

  1. Mi se pare interesant faptul ca esti frumoasa si zambitoare si sagetator. Sunt calitati importante, cel putin pentru mine.

    Keep on smiling si vei avea tot mai multe motive sa o faci ;)

    PS - detest cand accesez pagina cuiva si automat se incarca o melodie in fundal, dar asta e valabil la mine, nu stiu daca si la altii :)

    RăspundețiȘtergere